kleurhoek.be

Samson en Gert kleurplaten

Kleurplaten > Samson en Gert

Ben je op zoek naar Samson en Gert kleurplaten? Zoek niet verder! Op kleurhoek.be vind je de leukste verzameling van tekeningen met al jouw favoriete Samson en Gert-personages, klaar om gedownload of afgedrukt te worden.

Ontdek de spannende wereld van Samson en Gert

Houd je vast, want we gaan een duik nemen in de vrolijke wereld van Samson en Gert! Dit is een avontuurlijke en grappige show die het hart van zowel kinderen als volwassenen heeft veroverd. Op zoek naar kleurplaten van Samson en Gert? Je bent op de juiste plek! Hier vind je een glimp van de leuke wereld van deze geliefde personages en de show die hen beroemd heeft gemaakt.

Samson en Gert zijn twee onafscheidelijke vrienden. Samson is een schattige en pluizige hond met een uniek talent: hij kan praten! Gert is zijn menselijke metgezel, en samen wonen ze in een gezellig huis in het fictieve dorpje “Kampioen” (ook bekend als “Schellebeek”). Hun dagen zijn gevuld met avonturen en komische situaties, waarbij ze betrokken raken bij grappige misverstanden en gekke gebeurtenissen.

Deze iconische show is bedacht door de getalenteerde Belgische entertainer Gert Verhulst. Hij speelt ook de rol van Gert in de serie en draagt bij aan de unieke humor en charme van het programma.

De wereld van Samson en Gert zit boordevol kleurrijke personages die de show tot leven brengen. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

samson en gert kleurplaten
  • Samson is de hond van Gert en kan praten! Zijn Nederlands is echter niet zo goed waardoor hij vaak woorden verkeerd uitspreekt of niet begrijpt. Zijn favoriete speelgoed is een rood balletje dat hij van Bobientje kreeg.
  • Gert is het baasje van Samson. Hij is een vrij intelligente man en weet zijn vrienden regelmatig op fouten te wijzen. Gert is verliefd op Marlèneke, hoewel hij steeds te maken krijgt met concurrentie van de succesvolle carrièreman Jean-Louis Michel.
  • Meneer de Burgemeester is de burgemeester van het dorp. Zijn hobby is het lijmen van modelvliegtuigjes en doet dat vaak tijdens de werkuren. Bij feestelijke gelegenheden houdt de burgemeester graag een toespraak. Deze catchphrase luidt steevast: Aan allen die gekomen zijn: proficiat! Aan allen die niet gekomen zijn: …. ook proficiat! 
  • Albert Vermeersch, beter bekend onder zijn artiestennaam Alberto Vermicelli, is kapper maar krijgt maar weinig klanten over de vloer. Vermeersch is operazanger bij het opera-gezelschap van het dorp en eet enorm graag.
  • Octaaf De Bolle is de eigenaar van kruidenierszaak De Bolle. Octaaf is een opschepperige man die zichzelf de ene specialiteit na de andere toekent. Zijn catchprase is “Dat is nu toevallig één van mijn specialiteiten”.
  • Jeannine De Bolle is de moeder van Octaaf De Bolle. Ze baat samen met haar zoon de kruidenierszaak uit. Ze is heel dominant, ijdel en kan een echte roddeltante zijn. Daarnaast heeft ze een warme persoonlijkheid en staat ze graag voor andere mensen klaar.
  • Eugène Van Leemhuyzen is de secretaris van meneer de burgemeester en een echte grappenmaker.

Nu je meer weet over Samson en Gert en de vrolijke wereld waarin ze leven, is het tijd om je creativiteit de vrije loop te laten met onze Samson en Gert kleurplaten! Deze kleurplaten zijn perfect voor kinderen en volwassenen die graag hun favoriete personages inkleuren.

Dus, pak je kleurpotloden en markers en ga aan de slag. Breng Samson, Gert en al hun vrienden tot leven met de prachtigste kleuren. Of je nu kiest voor een vrolijke kleurexplosie of een meer realistische benadering, we zijn er zeker van dat je veel plezier zult beleven aan het kleuren van Samson en Gert.

We hopen dat je geniet van het ontdekken van de kleurplaten van Samson en Gert op onze website. Veel kleurplezier en laat je creativiteit de vrije loop in de vrolijke wereld van Samson en Gert!

Samson en Gert kleurplaten op kleurhoek.be

Ben je op zoek naar leuke Samson en Gert kleurplaten? Dan zit je bij ons goed! Op kleurhoek.be hebben we 42 gratis Samson en Gert kleurplaten. Dankzij onze Samson en Gert kleurplaten ontwikkelen kinderen niet alleen hun motoriek, maar prikkelen ze ook hun creativiteit en fantasie !

Maar wacht even, er is meer! Bij kleurhoek.be geloven we in eindeloze creativiteit. Daarom hebben we behalve Samson en Gert tekeningen ook een hele reeks aan andere studio 100 tekeningen waar kinderen dol op zijn, waaronder:

Met een paar klikken op onze website ontdekken jij en je kind een wereld vol kleurplezier. Of je nu op zoek bent naar Kaatje kleurplaten voor gezellige knutselsessies, verjaardagsfeestjes of regenachtige dagen thuis… Met kleurhoek.be ontdekt jouw kind het eindeloze plezier van kleuren. Neem daarom zeker een kijkje naar onze verzameling gratis kleurplaten.

Vraag jouw favoriete kleurplaten aan!

Heeft jouw kleine kunstenaar naast Samson en Gert tekeningen nog andere favoriete personages waar hij of zij graag mee aan de slag gaat? Dan willen wij ervoor zorgen dat jouw kind altijd genoeg kleurplezier heeft! Als je nog andere kleurplaten wilt downloaden en afdrukken, vul dan het contactformulier in. Stuur in jouw berichtje welke thema’s, personages of andere ideeën je in gedachten hebt, en wij zullen ons best doen om, behalve Samson en Gert kleurplaten, jouw kleuravonturen nog verder uit te breiden!