kleurhoek.be

Nachtwacht kleurplaten

Kleurplaten > Nachtwacht

Ben je op zoek naar Nachtwacht kleurplaten? Zoek niet verder! Op kleurhoek.be vind je de leukste verzameling van kleurplaten met al jouw favoriete Nachtwacht-personages, klaar om gedownload of afgedrukt te worden.

Ontdek de spannende wereld van Nachtwacht

Als ouder ben je vast bekend met deze boeiende Studio 100-serie die de fantasie van kinderen prikkelt. Nachtwacht is een jongerenreeks op de Vlaamse zender Ketnet die draait om een groep jonge helden die de wereld beschermen tegen duistere krachten. 

Het verhaal van Nachtwacht speelt zich af in het rustige dorpje Schemermeer, waar een geheime wereld van magie en mysterie schuilgaat. Wanneer de nacht valt en duistere wezens tot leven komen, is het aan de Nachtwacht om de orde te bewaken. Dit bovennatuurlijke trio bestaat uit Vladimir, Keelin en Wilko, die elk hun eigen unieke krachten en persoonlijkheden hebben.

nachtwacht-kleurplaat
  • Vlad is een halfvampier met een groot hart. Hij is charmant, gevoelig en beschikt over bovennatuurlijke krachten zoals zeer snel rennen en onzichtbaar worden. Vlad is vastbesloten om het goede te doen en staat altijd klaar om zijn vrienden te helpen, zelfs als dat betekent dat hij zijn eigen angsten moet overwinnen. In de reeks drinkt Vlad geen bloed maar tomatensap. Zoals een echte vampier kan Vlad niet tegen knoflook en heeft hij geen speigelbeeld.
  • Keelin is een dappere elf die over natuurmagie beschikt. Ze kan communiceren met dieren en planten, en haar intuïtie is vaak een waardevolle troef voor het team. Keelin is moedig, vastberaden en staat bekend om haar sterke wil en ontembare geest. Ze is de onbetwiste leider van de Nachtwacht. Haar kracht komt voort uit het elfenstof dat ze uit haar haren haalt. 
  • Wilko is een sterke, snelle en lenige weerwolf. Hij verdraagt geen aanraking met zilver. Wilko is de grappenmaker van het team, maar als het erop aankomt, is hij een loyale vriend en een geduchte tegenstander van duistere wezens.3
  • Vega is de wijze en mysterieuze mentor van de Nachtwacht. Hij is een eeuwenoude geest die hen voorziet van waardevolle adviezen en hen helpt bij het begrijpen en beheersen van hun krachten. Hij was vroeger ook lid van de Nachtwacht maar zit momenteel als een levende stripfiguur gevangen in een triptiek. Vega is een bron van wijsheid en begeleidt het Nachtwacht trio bij hun missies.
Naast deze vier hoofdpersonages zijn er ook andere belangrijke figuren in de serie:

  • Cooper is de sheriff van Schemermeer. Hij is een brompot en verdenkt vooral Wilko van criminaliteit. Desalniettemin treedt sheriff Cooper bekwaam op en zal hij de bewoners van Schemermeer beschermen wanneer nodig. Cooper heeft een boontje voor Helena, de herbergierster van Schemermeer.: Vega is de wijze en mysterieuze mentor van de 
  • Helena is de herbergierster van Schemermeer. Ze brengt een groot deel van de serie door in de herberg, maar als er iets vreemds gebeurt is ze vaak snel van de partij om te helpen.
  • Sasha is het nichtje van Helena. Ze is nieuwsgierig en wilt graag de wereld buiten Schermermeer verkennen. Hierdoor raakt ze wel eens in de problemen. Hoewel Sasha goed bevriend is met Vlad, Wilko en Keelin, weet ze niets van hun geheime taak of geheime krachten.

     

De serie Nachtwacht neemt kinderen dus mee op avontuurlijke en magische reizen, waarbij ze leren over vriendschap, moed en het overwinnen van angsten. De spannende afleveringen en kleurrijke personages zorgen voor een betoverende kijkervaring die kinderen meesleept in een wereld vol fantasie.

Nachtwacht kleurplaten op kleurhoek.be

Ben je op zoek naar leuke Nachtwacht kleurplaten? Dan zit je bij ons goed! Op kleurhoek.be hebben we 8 gratis Nachtwacht kleurplaten. Van Keelin, Vlad en Wilko tot zelfs het hele Nachtwacht team, we hebben verschillende leuke tekeningen om in te kleuren! Dankzij onze Nachtwacht kleurplaten ontwikkelen kinderen niet alleen hun motoriek, maar prikkelen ze ook hun creativiteit en fantasie!

Maar wacht even, er is meer! Bij kleurhoek.be geloven we in eindeloze creativiteit. Daarom hebben we behalve Nachtwacht kleurplaten ook een hele reeks aan andere studio 100 tekeningen waar kinderen dol op zijn, waaronder:

Met een paar klikken op onze website ontdekken jij en je kind een wereld vol kleurplezier. Of je nu op zoek bent naar Nachtwacht kleurplaten voor gezellige knutselsessies, verjaardagsfeestjes of regenachtige dagen thuis… Met kleurhoek.be ontdekt jouw kind het eindeloze plezier van kleuren. Neem daarom zeker een kijkje naar onze verzameling gratis kleurplaten.

Vraag jouw favoriete kleurplaten aan!

Heeft jouw kleine kunstenaar naast Nachtwacht kleurplaten nog andere favoriete personages waar hij of zij graag mee aan de slag gaat? Dan willen wij ervoor zorgen dat jouw kind altijd genoeg kleurplezier heeft! Als je nog andere kleurplaten wilt downloaden en afdrukken, vul dan het contactformulier in. Stuur in jouw berichtje welke thema’s, personages of andere ideeën je in gedachten hebt, en wij zullen ons best doen om, behalve Nachtwacht kleurplaten, jouw kleuravonturen nog verder uit te breiden!