kleurhoek.be

Big en Betsy kleurplaten

Kleurplaten > Big en Betsy

Ben je op zoek naar Big en Betsy kleurplaten? Zoek niet verder! Op kleurhoek.be vind je de leukste verzameling van tekeningen met al jouw favoriete Big en Betsy-personages, klaar om gedownload of afgedrukt te worden.

Ontdek de spannende wereld van Big en Betsy

Big & Betsy, een hartverwarmende Studio 100-productie die draait om een ongewoon, maar uiterst charmant duo – Big het varken en Betsy zijn zorgzame bazinnetje.

Deze betoverende reeks is een creatie van Studio 100, het Belgische entertainmentbedrijf dat bekend staat om zijn fantastische kinderproducties. De magie van “Big & Betsy” werd tot leven gebracht door Danny Verbiest, Gert Verhulst en Hans Bourlon.

De belangrijkste personages in Big en Betsy zijn:

  • Big, het vriendelijke varkentje, deelt een boerderij met zijn beste vriendinnetje Betsy. Big is een echte lekkerbek en houdt van eten, wat hem een beetje aan de gezette kant maakt. Maar laat je niet misleiden door zijn omvang, want Big is uiterst lief en zachtaardig van aard. Hij heeft echter een eigenaardige gewoonte: het laten van windjes, wat soms voor komische en geurige momenten zorgt.
  • Betsy, de baas van Big op de boerderij, heeft nooit een saai moment. Ze is altijd in beweging, druk bezig met de dagelijkse taken op de boerderij. Hoewel ze zich nooit verveelt, heeft ze een bewonderaar aan de overkant van de straat, Pieter Paul Pruim, die smoorverliefd op haar is.
  • Pieter Paul Pruim, de jongen die aan de overkant woont bij Big en Betsy, heeft een tamelijk ingewikkelde achtergrond. Zijn moeder, mevrouw Pruim, is een nogal veeleisende persoon en Pieter Paul heeft geen idee wie zijn vader is, behalve dan dat zijn moeder hem ooit de deur heeft gewezen omdat hij zich als een varken gedroeg. Ondanks zijn moeders wensen kan Pieter Paul zijn gevoelens voor Betsy niet onderdrukken en wil hij maar al te graag zo veel mogelijk tijd doorbrengen met het duo.
Big en Betsy kleurplaat
  • Theresa Pruim, de elegante en veeleisende overbuurvrouw van Big en Betsy, heeft een voorkeur voor stijl en orde. Haar huis moet altijd in onberispelijke staat verkeren, want ze verwacht altijd belangrijk bezoek. Als iemand, vooral Big en Betsy, haar geplande wereldje verstoort, uit ze vaak de woorden “een schande, een grote schande”. Big heeft de gewoonte om haar liefkozend ‘Zuurpruim’ te noemen.
  • Agent Suikerbuik, de enige politieagent in het dorp, heeft een wel heel bijzondere liefde: eten. Vooral rond etenstijd kun je hem steevast vinden bij Big en Betsy, waar hij zich tegoed doet aan allerlei lekkernijen. Op zijn politiebureau lijkt het soms alsof er meer taartjes, koekjes en snoep zijn dan belangrijke politiedossiers 
  • Boer Janus, de vriendelijke buurman van Big en Betsy, beheert een uitgestrekte boerderij. Zijn bijna constante vrolijke humeur straalt van hem af, en hij koestert een diepe genegenheid voor zijn favoriete koe, Bella. 

Bij Kleurhoek.be begrijpen we hoe belangrijk het is om de verbeelding van kinderen te stimuleren en hen te laten genieten van creatieve activiteiten zoals kleuren. Daarom hebben we een uitgebreide verzameling Big & Betsy kleurplaten beschikbaar. Jullie kunnen Big, Betsy en hun vrienden tot leven brengen met een palet van prachtige kleuren en jullie eigen unieke kunstwerken creëren.

Het beste van alles? Onze kleurplaten zijn helemaal gratis en je kunt ze zo vaak printen als je wilt, zonder gedoe en zonder reclame. Dus, kleine kunstenaars en avonturiers, pak je kleurpotloden en ga mee op avontuur met Big, Betsy en haar vrienden! Veel kleurplezier en tot snel in de boerderij!

Big en Betsy kleurplaten op kleurhoek.be

Ben je op zoek naar leuke Big en Betsy kleurplaten? Dan zit je bij ons goed! Op kleurhoek.be hebben we 17 gratis Big en Betsy tekeningen. Van Big en Betsy tot Pieter Paul Pruim, we hebben verschillende leuke tekeningen om in te kleuren! Dankzij onze Big en Betsy kleurprenten ontwikkelen kinderen niet alleen hun motoriek, maar prikkelen ze ook hun creativiteit en fantasie !

Maar wacht even, er is meer! Bij kleurhoek.be geloven we in eindeloze creativiteit. Daarom hebben we behalve Big en Betsy tekeningen ook een hele reeks aan andere studio 100 tekeningen waar kinderen dol op zijn, waaronder:

Met een paar klikken op onze website ontdekken jij en je kind een wereld vol kleurplezier. Of je nu op zoek bent naar Big en Betsy kleurplaten voor gezellige knutselsessies, verjaardagsfeestjes of regenachtige dagen thuis… Met kleurhoek.be ontdekt jouw kind het eindeloze plezier van kleuren. Neem daarom zeker een kijkje naar onze verzameling gratis kleurplaten.

Vraag jouw favoriete kleurplaten aan!

Heeft jouw kleine kunstenaar naast Big en Betsy tekeningen nog andere favoriete personages waar hij of zij graag mee aan de slag gaat? Dan willen wij ervoor zorgen dat jouw kind altijd genoeg kleurplezier heeft! Als je nog andere kleurplaten wilt downloaden en afdrukken, vul dan het contactformulier in. Stuur in jouw berichtje welke thema’s, personages of andere ideeën je in gedachten hebt, en wij zullen ons best doen om, behalve Big en Betsy kleurplaten, jouw kleuravonturen nog verder uit te breiden!